Eğitim Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde - 1) Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları

18.08.2023

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde - 1) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

İngilizce Öğretmenliği Programı Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde - 1) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde - 1) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde - 1) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde - 1) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı (İngilizce) Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde - 1) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 18/08/2023 - 19:52