Eğitim Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Mazeret Sınavı Başvuru Duyurusu

01.04.2024

Mazeret sınavı başvuruları 15 - 19 Nisan 2024 tarihleri arasında, Eğitim Fakültesi Sekreterliğine şahsen (elden) yapılacaktır. (anılan tarihten sonra ve e-mail olarak gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.)

Mazeret sınavı başvurularında, mazeretinizi belirten belge (sağlık raporu ve sınav saati çakışmasını gösteren MEBİS ekran görüntüsü) başvuru formu ile birlikte getirilmelidir.

Mazeret durumunu belgelendiremeyen öğrencilerin, Mazeret sınavı başvuruları kabul edilmeyecektir.

Sınav şekli Ödev/Proje olan derslerin mazeret sınavı yapılmayacaktır.

Mazeret sınavları 06-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak olup, Sınav takvimi daha sonra ilan edilecektir.

Sınav tarihi itibariyle 5 iş günü içerisinde mazeret sınavı başvurusunda bulunulması gerekmektedir. (5 iş günü geçen başvurular kabul edilmeyecektir.)

***Mazeret Sınavı Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 01/04/2024 - 09:32