Eczacılık Fakültesi Türkçe Programında Okumakta Olan Öğrencilerin Dikkatine!

24.11.2023

ECZACILIK FAKÜLTESİ TÜRKÇE PROGRAMINDA OKUMAKTA OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE…

2023-2024 ve 2024-2025 eğitim-öğretim yıllarında (2 yıl süre ile) geçerli olmak üzere Eczacılık Fakültesi, Fakülte Temsilciliği görevini yapmak üzere seçim yapılması planlanmıştır. Fakültemizden başvuru yapacak adayların dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda verilmiştir.

Başvuracak adaylara önemle duyurulur.

ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU ŞARTLARI

1. Başvuru evrakları Fakültemiz Dekanlığına takvimde belirtilen tarih aralığında elden teslim edilmelidir.
  2. Başvuru yapacak öğrencilerin Fakültemiz Türkçe ve İngilizce Programlarının 2.3. ve 4. Sınıf öğrencilerinden olması gerekmektedir.
  3.  Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması gerekmektedir (Dilekçenizde beyan dikkate alınacaktır).
  4. Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması gerekmektedir (Savcılıktan Alacakları Adli Sicil Kaydı İle Belgelendirilecektir).
  5. Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması gerekir (Transkript Belgelerinde Disiplin Bilgisine Yer Verilmektedir).
  6. Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması gerekmektedir (Aktif Öğrenci).
  7. Genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü veya 100 üzerinden 70 ve üstü olması gerekmektedir (2022-2023 eğitim-öğretim yılı sonu itibariyle oluşan GANO değerlendirilecektir).
  • Terör örgütlerine aidiyeti veya iltisakı ya da bunlarla irtibatı olmaması gerekmektedir (Dilekçenizde beyan dikkate alınacaktır).

Başvuru Evrakları:

-Başvuru Formu (Tıklayınız...)

-Kişisel Bilgi Formu (Tıklayınız...)

-Savcılık Belgesi

-Transkript Belgesi

-Fotoğraf (1adet-son 6 ayda çekilmiş)

SEÇİM TAKVİMİ

TARİH

SEÇİM SÜRECİ

24 KASIM 2023

ÖĞRENCİLERE DUYURULMASI

27 KASIM-01 ARALIK 2023