Dgs Ek Yerleştirme İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı

18.10.2022

DGS Ek Yerleştirme ile kaydolan öğrenciler için Hazırlık Programı İngilizce Muafiyet Sınavı 26 Ekim 2022 tarihinde Kavacık Kuzey Kampüsü C Blok 209 numaralı amfide gerçekleşecektir. Sınav saat 09:00‘da başlayacaktır. Kampüsün konumundan ötürü trafik yoğunluğu yaşanabileceğinden öğrencilerin bunu dikkate alarak yola çıkmaları gerekmektedir. Trafikten dolayı yaşanabilecek gecikmelerden öğrenci sorumludur.

Öğrencilerimizin sınava gelirken dikkat etmesi gereken hususlar:

-Sınav saatinden en az yarım önce kampüste hazır bulunmak.

-Geçerli kimlik, ehliyet veya pasaport bulundurmak (AKBİL veya diğer belgeler geçerli değildir.)

-Yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi getirmek.

Kampüste gerçekleştirilecek olan yüz yüze sınavda 75 not ve üzeri alan öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık Programından muaf olurlar. Kampüste gerçekleştirilecek olan sınavın ilk aşamasından 60 ile 74 arası alan öğrencilerimiz Konuşma Sınavına katılmaya hak kazanırlar. Konuşma Sınavı da 100 üzerinden değerlendirilecek olup 75 ve üzeri alan öğrenciler muaf olurlar.

Muafiyet Sınavından 59 ve altı not alan öğrencilerimiz ile Konuşma Sınavından 74 ve altı not alan öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık okuyacaklardır.

Son Güncelleme Tarihi: 23/11/2022 - 16:26