Araştırma ve Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

01.11.2022

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi (Türkçe Programı) Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmasötik Kimya ABD Araştırma Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi ( Türkçe Programı) Eczacılık Teknolojisi Bölümü Farmasötik Teknoloji ABD Araştırma Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi ( Türkçe Programı) Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakognozi ABD Araştırma Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi ( Türkçe Programı) Eczacılık Teknolojisi Bölümü Farmasötik Teknoloji ABD Araştırma Görevlisi (Tezli Yüksek Lisans Yapıyor Olmak Şartı ile) Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi ( Türkçe Programı) Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmasötik Toksikoloji ABD Araştırma Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Sosyal Hizmet Bölümü, Sosyal Hizmet Programı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Ergoterapi Bölümü, Ergoterapi Programı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü, Dil ve Konuşma Terapisi Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Ergoterapi Bölümü, Ergoterapi Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Uluslararası Ticaret ve Finansman Programı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Havacılık Yönetimi Programı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 28/12/2022 - 15:50