Ara Dönem Muafiyet – 6 Şubat Sonuçları ve 8 Şubat Konuşma Sınavı Listesi

07.02.2024

2023-24 Ara Dönem Muafiyet Sınavı 6 Şubat yazılı kısım sonuçlarına ve speaking sınavına girecek olan öğrencilerin listesi ile birlikte sınav yeri ve saati gibi bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

6 ŞUBAT ARA DÖNEM HAZIRLIK MUAFİYET SINAV SONUÇLARI VE SPEAKING SINAVI LISTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sınavın 8 Şubat Perşembe günü yapılacak olan konuşma kısmı da tamamlandıktan sonra notlar Mebis’te açıklanacaktır. Öğrenciler nihai notlarını MEBİS üzerinden göreceklerdir.

Sınavda dikkat edilecek hususlar:

-Speaking sınavı 8 Şubat 2024 Perşembe günü yüz yüze gerçekleştirilecektir.

-Öğrenciler, yukarıdaki listede kendileri için belirtilen sınav saatinden 15 dakika önce sınavın yapılacağı sınıfın önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Öğrenciler, sınava başlamadan önce fotoğraflı bir kimliği ibraz etmek zorundalardır.

-Sınavın telafisi yoktur.

-Bu sınav 6 Şubat Salı günü yapılan sınavdan bağımsız olarak değerlendirilecektir ve 75 puan ve üzeri alan öğrenciler hazırlıktan muaf olacaklardır.

Son Güncelleme Tarihi: 07/02/2024 - 15:48