Ara Dönem İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Öğrenci ve Sınıf Listeleri

03.02.2024

İngilizce Hazırlık Ara Dönem Muafiyet sınavı 6 Şubat Salı günü saat 09.00'da Kavacık Kuzey Yerleşkesinde A Blok’ta gerçekleşecektir. Sınava yalnızca başvuru yapmış olan öğrenciler girebilir. Lütfen sınav saat ve dersliğinizi öğrenci numaranızla aşağıdaki listeden kontrol ediniz.

ARA DÖNEM İNGİLİZCE HAZIRLIK MUAFİYET SINAVI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sınavda dikkat edilmesi gerekenler:

·         Öğrencilerin sınav başlangıç saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

·         Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında geçerli bir kimlik bulundurmaları ve kendi kurşun kalemlerini ve silgilerini getirmeleri gerekmektedir. Sınav süresince kalem ve silgi alış-verişi yasaktır.

·         Akıllı telefon ve saatlerin sınav başlangıcında uçak moduna alınıp kapatılarak sınav gözetmenine teslim edilmesi gerekmektedir. Telefonunu veya akıllı saatini teslim etmeyen öğrencilerin sınavı geçersiz sayılacaktır.

·         Öğrencilerin yalnızca optik forma kodladıkları cevapları değerlendirilecektir. Öğrenciler yalnızca kitapçığa işaretledikleri ve optik forma geçirmedikleri sorulardan puan alamayacaktır.

·         Optik kağıdını doğru şekilde doldurmak öğrencinin sorumluluğundadır. Kitapçık türünün işaretlenmemesi veya optiğin yanlış doldurulması sonucunda öğrenci 0 alacaktır.

·         Dinleme bölümü başladıktan sonra gelen öğrenciler, ilgili dinleme parçası bitene kadar sınava alınmayacaktır.

·         Öğrenciler sınav başladıktan sonra 50 dakika boyunca sınavdan çıkamazlar. Sınavını bitiren öğrencilerin koridorda beklemesi yasaktır.

·         Sınav esnasında tuvalet kullanımına izin verilmeyecektir.

·         Kampüste gerçekleştirilecek olan yüz yüze sınavda 75 ve üzeri not alan öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık Programından muaf olurlar.

·         Kampüste gerçekleştirilecek olan sınavın ilk aşamasından 60 ile 74arası alan öğrencilerimiz 8 Şubat 2024 tarihindeki Yüzyüze Konuşma Sınavına katılmaya hak kazanırlar. Yüzyüze Konuşma Sınavı da 100 üzerinden değerlendirilecek olup 75 ve üzeri alan öğrenciler muaf olurlar.

·         Konuşma sınavı listeleri en geç 7 Şubat Çarşamba günü akşamında duyurulacaktır.

·         Muafiyet Sınavından 59 ve altı not alan öğrencilerimiz ile Konuşma Sınavından 74 ve altı not alan öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık okuyacaklardır.

·         Muaf olan öğrenciler ikinci dönem İngilizce Hazırlık derslerine katılamaz.

Son Güncelleme Tarihi: 05/02/2024 - 09:01