Ara Dönem İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Başvuruları

15.01.2024

Ara Dönem İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı 6 Şubat 2024 tarihinde yüz yüze yapılacaktır. Bu sınavdan 75 ve üzeri not alan öğrenciler İngilizce hazırlıktan muaf olacak, 60-74 puan arasında alan öğrenciler 8 Şubat 2024 tarihinde yüz yüze olarak yapılacak olan konuşma sınavına alınacak ve bu sınav sonucuna göre muafiyet durumları belirlenecektir.

·         Sınava girmek için bir not veya devamlılık şartı yoktur. Başvuru tarihleri içerisinde aşağıda verilen linkten başvuru formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Sınav başvuruları 15 Ocak ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında açık olacaktır. Başvuru tarihleri içerisinde başvurusunu tamamlamayan öğrenciler sınava alınmaz.

BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

·         Linke erişim sağlayabilmek için öğrenci e-mail adresleriniz ile (@std.medipol.edu.tr uzantılı) Outlook ile öğrenci e-mailinize giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Öğrenci e-maili ile ilgili problem yaşayan öğrencilerimizin [email protected] adresine e-mail atıp hesapları ile ilgili problemi gidermesi gerekmektedir.

·         Linke tıklamadan önce kendi öğrenci e-mailinize giriş yaptığınızdan emin olun. Başkasının mail adresiyle giriş yapan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

6 Şubat tarihindeki sınavdan 75 ve üzeri alan öğrenciler konuşma sınavına ihtiyaç duymadan muaf olacak, 60-74 arası not alan öğrenciler 8 Şubat günü konuşma sınavına girecektir. Konuşma sınavından 75 ve üzeri alan öğrenciler muaf olacaktır. Konuşma sınavı kuzey kampüs A blokta yüz yüze yapılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin listesi, sınav yeri/saati ile birlikte en geç 5 Şubat tarihinde dilokulu websitesinde duyurulacaktır.

• Ara dönem muafiyet sınavının telafisi kesinlikle yoktur.
  • Sınava girip muaf olan öğrenciler ikinci dönem İngilizce Hazırlık derslerine katılamazlar.
  • Muaf olan öğrencilerin ikinci dönem bölümlerine başlayıp başlayamayacaklarını ilgili bölüm sekreterliğinden öğrenmek öğrencilerin sorumluluğundadır.

Son Güncelleme Tarihi: 15/01/2024 - 09:42