Ana içeriğe atla

2022-23 PLAT SINAVI SAAT VE ÖĞRENCİ LİSTELERİ

14.06.2023

4 Track ortalaması 80 ve üzeri olan öğrencilerimiz, Mebis üzerinde dersler kısmında "geçti" ifadesi ile durumlarını görebilirler. Bu öğrencilerin PLAT sınavına girmeleri gerekmemektedir.

2022-23 YILI PLAT SINAVI 17 HAZİRAN - 09.00-10:30 MAIN PART VE 21 HAZİRAN SPEAKING PART OLMAK ÜZERE 2 OTURUM ŞEKLİNDE GERÇEKLEŞECEKTİR.

PLAT sınavına girecek öğrencilerimiz, 17 Haziran günü öncesinde, PLAT sınavı için açılacak olan Microsoft Teams ekiplerine eklenmiş olacaklardır.

PLAT sınavının ilk oturumu olan MAIN PART 17 Haziran Cumartesi günü saat 09:00’da MS TEAMS üzerinden ONLINE olarak gerçekleştirilecektir. Main Part kısmı, önceki sınavlarda olduğu gibi, ilgili Teams ekiplerinin “Genel” kanallarında yapılacaktır.

Sınavın ikinci oturumu olan SPEAKING PART 21 Haziran Çarşamba günü, aynı Teams ekiplerinin altına açılacak olan özel kanallarda yapılacaktır.

PLAT sınavı teams ekip isimlerine, main part ve konuşma oturumu sınav başlangıç saatlerine aşağıdaki bağlantıda verilen PLAT listesinden öğrenci numaranız ile ulaşabilirsiniz.

Sınav linklerine ve gerekli teams kanallarına erişim sağlayabilmek için öğrencilerin sınavdan önce @std.medipol.edu.tr uzantılı kurumsal mail adreslerine giriş yapmış olmaları gerekmektedir. 

Sınava öğrencilerin kendi öğrenci hesapları ile girmeleri gerekmektedir. Eğer sınavda kullanılacak cihazda başka bir Medipol maili açıksa, çıkış yapılması, cihazda yalnızca sınava girecek öğrencinin mail adresinin açık olması gerekmektedir.

·         Öğrenciler sınav kapanma zamanı geldiğinde hala sınavın sonundaki “Gönder” (Submit) butonuna tıklamamışsa, sınav kapandığında sınavı gönderemezler ve sınava girmemiş kabul edilirler.

·         Öğrencilerin sınavda kişisel bilgilerini, özellikle öğrenci numaralarını doğru girmeleri son derece önemlidir.

·         Çevrimiçi olarak yapılacak bu sınav için gerekli internet bağlantısı ve cihazı sağlamak öğrencinin sorumluluğundadır. İnternet bağlantısından veya kişisel cihazlardan kaynaklanabilecek problemlerden Dil Okulu sorumlu değildir.

·         Öğrencilerin sınavdan önce @std.medipol.edu.tr uzantılı kurumsal maillerine girebiliyor olmaları, teknik bir problem yaşamaları halinde sınavın MAIN PART kısmından en az 2 gün ÖNCE problemlerini [email protected] adresiyle iletişime geçerek çözmeleri gerekmektedir. Sınav sırasında hesabına erişemediği için yaşanabilecek sorunlardan Dil Okulu sorumlu değildir.

Son Güncelleme Tarihi: 22/02/2024 - 14:35