Ana içeriğe atla

2022-23 Muafiyet Sınavı Yazılı Bölüm Sonuçları Ve Konuşma Listeleri

21.09.2022

20.09.2022 tarihinde gerçekleştirilen Muafiyet Sınavı sonuçlarını aşağıdaki listeden öğrenci numaralarınızla öğrenebilirsiniz.

 

20.09.2022-PROFICIENCY-MAIN-PART-RESULTS

 

Muaf olan öğrencilerimizin sonuçları 26 Eylül Pazartesi’ne kadar MEBIS’e işlenecektir. Hazırlık okuyacak öğrencilerimizin 27.09.2022 tarihinde Online olarak gerçekleştirilecek Seviye Belirleme Sınavına katılımı gerekmektedir. Seviye Belirleme Sınavının detayları daha sonra dilokulu.medipol.edu.tr’den açıklanacaktır.

Konuşma sınavı 22.09.2022 tarihinde gerçekleştirilecek olup, bu sınava katılacak öğrenciler sınav yer ve saatlerini aşağıdaki öğrenci numaralarıyla listeden öğrenebilirler.

 

PROFICIENCY-SPEAKING-LIST

 

Konuşma sınavına yüz yüze katılacak öğrencilerin kendi sınavlarının başlama saatinden en az 15 dakika önce derslik katında olmaları gerekmektedir. Konuşma sınavına çevrimiçi (online) olarak katılacak öğrencilerin ise sınavına katılacak öğrencilerin medipol uzantılı öğrenci mail adresleri ve şifreleri ile Microsoft Teams’e giriş yapmaları gerekmektedir.

Sınava katılacak öğrenciler ilgili Teams ekiplerinde “sınav başlangış saati – öğrenci adı” yazılı özel kanallara eklenecektir. (örnek: 10:00 – John Doe). Konuşma sınavına girecek öğrencilerin, sınav başlangıç saatlerinde Teams platformunda çevrimiçi/ online olarak hazır bulunmaları gerekmektedir. Öğrencilerin sınavda kameralarının açık olması ve geçerli bir kimlik göstermeleri zorunludur. Online katılacak öğrenciler Microsoft Teams’te Konuşma sınavı ile ilgili görsel kılavuza aşağıdaki linkten erişebilir.

 

Microsoft-TEAMS-Speaking-Exam-Instructions-for-Students-1-2-1

Son Güncelleme Tarihi: 04/05/2023 - 09:42