Ana içeriğe atla

2022-23 İngilizce Hazırlık Eğitimi Başlangıcı

25.09.2022

Bir önceki duyuruda da belirtildiği üzere, 2022-23 yılında İngilizce Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerimiz için yüz yüze dersler 28.09.2022 Çarşamba günü başlayacaktır.

26.09.2022 Pazartesi günü dilokulu.medipol.edu.tr sitesinde oryantasyon videoları paylaşılacaktır. Öğrencilerin çevrimiçi olarak bu videoları izlemeleri gerekmektedir. Pazartesi günü okula gelmelerine gerek yoktur.

27.09.2022 Salı günü saat 10.00’da Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. Öğrencinin Hazırlık eğitimi boyunca yerleştirileceği seviyenin belirleneceği bu sınava öğrencilerin kesinlikle katılması gerekmektedir. Seviye Belirleme Sınavı bir muafiyet sınavı değildir; bu sınav ile hazırlık eğitiminden muaf olmak mümkün değildir. Daha sonra seviyeler arası geçiş mümkün olmadığından öğrencilerin doğru seviyeye yerleştirilmesi adına bu sınavı kendi bilgileriyle tamamlaması önem arz etmektedir. Seviye Belirleme Sınavı de çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Sınav linki sınav saati geldiğinde dilokulu.medipol.edu.tr sitesinden paylaşılacaktır. Bu sınav çevrimiçi gerçekleştirileceği için öğrencilerin Salı günü de kampüse gelmelerine gerek yoktur.

Seviye Belirleme Sınavı sonrasında öğrencilerin haftalık programları ve hangi derslikte eğitim alacakları bilgileri dilokulu.medipol.edu.tr sitesinde ilan edilecektir. Çarşamba günü itibariyle dersler sınıf listeleri ile birlikte ilan edilecek programa uygun şekilde işlenecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 17/01/2023 - 11:03