2022-2023 Güz Merkezi Yatay Geçiş Kayıt İşlemleri

25.08.2022

2022-2023 güz dönemi MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ  sonuçları ve kayıt işlemleri ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Ödeme bilgilerine duyuru sonunda yer alan BUTON'dan ulaşılabilmektedir.
Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş kayıtları 31/08/2022 – 02/09/2022 tarihleri arasında ONLİNE olarak alınacaktır.***
Asil Kayıt Tarihleri  :  31/08/2022 – 02/09/2022
Yedek Kayıt Tarihi : 06/09/2022 - 07/09/2022

ÖN KAYIT PANELİ için TIKLAYINIZ.

• (Panel girişinde şuan birçok farklı aktif başvuru olduğu için görüntülenen başvurular içinden "Merkezi Yerleştirme (Yatay Geçiş)"  bulunarak o seçenek işaretlenmelidir.)

ÖN KAYIT PANELİ KULLANIM KILAVUZU için TIKLAYINIZ.

Kayıt hakkı kazanan tüm ASİL öğrencilerin (Medipol Üniversitesi öğrencileri de DAHİL) yukarıdaki panelden öncelikle ÖN KAYIT yapmaları zorunludur.

• ÖN KAYIT paneli şuan AKTİF olup işlem yapılabilmektedir.

Birden fazla programa yatay geçiş hakkı kazanan ASİL öğrencilerin; sadece KESİN KAYIT olmak istediği program için ÖN KAYIT yapmaları gerekmektedir.

• (ÖN KAYIT paneline herhangi bir evrak yüklenmesine gerek bulunmamaktadır.)

ÖN KAYIT sonrasında BAŞVURUSU ONAYLANAN öğrencilere SMS ile bildirim yapılacaktır.

• (Öğrenciler SMS bildirimi sonrasında ödeme işlemlerini tamamlayabilirler.)

***Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan programlara yatay geçişi kabul edilen ve muafiyeti olmayan öğrenciler için İngilizce Yeterliliği Sınavı; aşağıdaki tarihlerde, Kavacık Yerleşkesi, Kuzey Kampüs, A Blok, 2. Kat, A204 numaralı Amfi'de saat 09:00'da YÜZ YÜZE gerçekleşecektir.
Dil Okulu İletişim: [email protected]
Kesin kayıt öğrenciler için İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı 31.08.2022 Çarşamba saat 09:00
Yedek kayıt öğrenciler için İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı 06.09.2022 Salı saat 09:00

YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

*YEDEK öğrencilerin kayıt işlemleri ilgili duyuru süreçte ayrıca yayınlanacaktır.

Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş ön lisans ücret bilgisi için  TIKLAYINIZ.

Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş lisans ücret bilgisi için TIKLAYINIZ.

Hazırlık sınıfı ücretleri için TIKLAYINIZ.

Burs bilgisi için TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi: 14/12/2022 - 21:58