2022-2023 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Yedek Kayıt İşlemleri

09.02.2023

2022-2023 bahar dönemi MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE (Ek Madde 1 Kapsamında) ve ORTALAMA ŞARTINA GÖRE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ  YEDEK kayıt işlemleri ile ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.  Ödeme ve iletişim bilgilerine duyuru sonunda yer alan BUTON'lardan ulaşılabilmektedir.(*)
(* İçeriklere butonlardaki "+" işaretine tıklayarak ulaşabilirsiniz.)
Kayıtlar aşağıda belirtilen tarihleri arasında ONLİNE olarak alınacaktır. YEDEK listeden kayıt hakkı kazanan öğrencilere ilgili akademik birimler tarafından dönüş yapılacak olup öğrenciler doğrudan ilgili fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu ile iletişime geçerek de bilgi alabilirler.
Yedek Kayıt Tarihi :  09/02/2023 - 10/02/2023

Kayıt hakkı kazanan tüm YEDEK öğrencilerin(Medipol Üniversitesi öğrencileri de DAHİL) aşağıdaki panelden öncelikle ÖN KAYIT yapmaları zorunludur.
Birden fazla programa yatay geçiş hakkı kazanan YEDEK öğrencilerin; sadece KESİN KAYIT olmak istediği program için ÖN KAYIT yapmaları gerekmektedir.
  • (ÖN KAYIT paneline herhangi bir evrak yüklenmesine gerek bulunmamaktadır.)
ÖN KAYIT yapan ve sonrasında BAŞVURUSU ONAYLANAN öğrencilere Öğrenci İşleri Birimi tarafından SMS ile bildirim yapılacaktır.
  • (Öğrenciler SMS bildirimi sonrasında ödeme işlemlerini tamamlayabilirler.)

ÖN KAYIT PANELİ için TIKLAYINIZ.

ÖN KAYIT PANELİ KULLANIM KILAVUZU için TIKLAYINIZ.

Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan programlara yatay geçişi kabul edilen ve muafiyeti olmayan öğrenciler için İngilizce Yeterliliği Sınavı; aşağıdaki tarihlerde Kavacık Yerleşkesi, Kuzey Kampüs, A Blok, 2. Kat, A203 numaralı Amfi'de saat 11:00'da YÜZ YÜZE gerçekleşecektir.
Dil Okulu İletişim: [email protected]
Yedek kayıt öğrenciler için İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı 09.02.2023 Perşembe saat 11:00'da
Sınav içeriği ile ilgili bilgi için TIKLAYINIZ.
Kurumlar arası yatay geçiş ön lisans ücret bilgisi için TIKLAYINIZ.
Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş ön lisans ücret bilgisi için TIKLAYINIZ.
Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş lisans ücret bilgisi için TIKLAYINIZ.
Hazırlık sınıfı ücretleri için TIKLAYINIZ.

Ödeme bilgileri için TIKLAYINIZ.
Burs bilgisi için TIKLAYINIZ.

Öğrenci İşleri Dairesi İletişim: [email protected]

Öğrenci Muhasebesi Birimi İletişim: [email protected]

Dil Okulu İletişim: [email protected]

Detaylı ve güncel bilgi için https://www.medipol.edu.tr/ sitesinden yayımlanacak olan duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.

Adaylar 444 85 44 numaralı telefondan ve https://www.medipol.edu.tr/universite/ulasim-ve-iletisim linkinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden Üniversitemize ulaşabilirler.

Son Güncelleme Tarihi: 16/02/2023 - 09:52