1. Dilim Mid-Track Sınavı

04.11.2022

İngilizce Hazırlık 1. Dilim Midtrack sınavı 5 Kasım 2022 Cumartesi günü Kavacık Yerleşkesinde A ve C Bloklarda gerçekleşecektir. Sınav LOW seviyeler için 09.00’da, MEDIUM/HIGH seviyeler için 11.30’da, ikinci öğretim öğrencileri için 18.00’da yapılacaktır. Sınav derslikleri, normal dersliklerden farklı olabilir. Lütfen sınav saat ve dersliğinizi öğrenci numaranızla aşağıdaki listeden kontrol ediniz.

TRACK-1-MIDTRACK-EXAM-LIST

Listede numarasını bulamayan öğrenciler kendi seviyelerinin sınav başlangıç saatinden (LOW seviye için 08.00’de, MEDIUM seviye için 10.30’da) bir saat önce A Blok AZ-01 numaralı dersliğe başvurarak sınava nerede gireceklerini öğrenebilir.

Sınavda dikkat edilmesi gerekenler:

• Öğrencilerin sınav başlangıç saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin yanında geçerli bir kimlik, ehliyet veya pasaport bulundurması zorunludur.
  • Öğrencilerin sınava gelirken kendi kurşun kalemlerini ve silgilerini getirmeleri gerekmektedir. Sınav süresince silgi alış-verişi yasaktır.
  • Akıllı telefon ve saatlerin sınav başlangıcında uçak moduna alınıp kapatılarak sınav gözetmenine teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Optik kağıdını doğru şekilde doldurmak öğrencinin sorumluluğundadır. Kitapçık türünün işaretlenmemesi veya optiğin yanlış doldurulması sonucunda öğrenci 0 alacaktır.
  • Dinleme bölümü başladıktan sonra gelen öğrenciler, ilgili dinleme parçası bitene kadar sınava alınmayacaktır.
  • Öğrenciler sınav başladıktan sonra 40 dakika boyunca sınavdan çıkamazlar. Sınavını bitiren öğrencilerin koridorda beklemesi yasaktır.
  • Acil durumlar haricinde sınav esnasında tuvalet kullanımına izin verilmeyecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 18/01/2023 - 15:47