f

Vizyonumuz

İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu’nda hedefimiz, öğrencilerimize bölümlerinde alacakları eğitim süresince daima başvuracakları nitelikler olan iyi derecede bir İngilizce hakimiyetini, bağımsız öğrenme becerisini ve temel akademik becerileri kazandırmaktır. Dil Okulu olarak, üniversitemizin hem ülkemizdeki hem de dünyadaki en donanımlı uzmanları ve yurttaşları yetiştirmeye yönelik eğitim ve öğretim vizyonuna derinden bağlıyız.

Misyonumuz

Dil Okulumuzun temel ilkeleri, en donanımlı dil eğitmenlerini bünyesine katarak mükemmel bir dil eğitimi vermeyi ve İngiliz Dili Eğitimi (ELT) alanında geliştirilen programların ve ölçme-değerlendirme metodolojilerinin en güncel bileşimini uygulamayı içermektedir. Dil Okulumuzda İngilizce seviyesi, okunacak bölüm ve öğrenci profili gibi ölçütleri dikkate alarak birimlere ayırdığımız öğrencilerimize en yüksek kalitede çağdaş dil eğitimi sunulmakta; okuyacakları bölümle ilişkili proje ve portfolyoların da desteğiyle tüm becerilerin ölçüldüğü, akademik olarak kanıtlanmış ve adil bir ölçme-değerlendirme metodolojisi uygulanmaktadır.

Ekleme Tarihi: 14/06/2022 - 15:01Son Güncelleme Tarihi: 02/03/2023 - 09:52