Sosyal Aktiviteler Birimi

SOSYAL ETKİNLİKLER

Dil Okulumuzun programına uygun olarak hazırladığımız sosyal etkinlikler sayesinde kendinizi birçok farklı alanda geliştirebilir ve farklı bölümlerden öğrencilerimizle tanışarak yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Çok yönlülüğün hayatın her alanında fark yaratması sosyal etkinliklerimizin temelini oluşturmaktadır. Bu sebeple sizlerin ilgisini çekecek farklı kulüplerimiz bulunmaktadır. Dil Okulumuz bünyesinde olmayan diğer tüm kulüpler ve etkinlikler için SKS (Spor ve Kültür Daire Başkanlığı) ile görüşebilirsiniz. Tüm etkinliklerimizi medipoldilokulu Instagram hesabından takip edebilirsiniz. Aşağıda kulüplerimize dair bilgiler bulabilirsiniz.

1.Konuşma Kulübü
Sınav ve tatil günleri hariç her hafta Instagram hesabımızdan yayınladığımız linke tıklayarak kayıt yaptırdığınız ücretsiz konuşma derslerimize katılım sağlayabilirsiniz. Tamamen gönüllülük esasına dayalı ortalama on kişinin katıldığı bu derslerde konuşma becerilerinizin gelişimine katkı sağlamak amaçlanmaktadır. Ayrıca farklı bölümlerden insanlarla tanışabileceğiniz derslerimizde konuşurken utanan ya da çekinen öğrencilerimizin daha sosyal olmasına olanak sağlanmaktadır. Konuşma kulübü derslerimiz ilgili haftanın programına uygun olarak seviyelerine göre ayrılmış öğrencilerimizden oluşan sınıflarda işlenmektedir. Katılmak istediğiniz her ders için yeni kayıt yaptırmanız gerektiğini unutmayın.

2. Sosyal Sorumluluk Kulübü
Günümüzde toplumumuzdaki her bireyi yakından ilgilendiren konularda farkındalık kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Sokak hayvanları yararına düzenlenen kermesler, ihtiyaç halindeki hayvanlara yapılan mama ve tıbbi yardım destekleri, barınak gezileri, özel gereksinimli bireylerimizle birebir temas kurmamızı sağlayan geziler ve aktiviteler, çevremizi korumak amacıyla yapılan çeşitli faaliyetlerle siz de ülkemize ve dünyamıza katkı sağlayacak küçük dokunuşlarda bulunabilirsiniz.

3. Eğlence Kulübü
Orienteering, paintball, planetarium, satranç turnuvaları, lasertag ve hazine avı tarzı etkinliklerle eğlence kulübümüzden faydalanabilirsiniz. Amacımız sosyal becerileriniz gelişimine katkı sağlamak ve arkadaş ağınızı genişleterek farklı bölümlerden öğrencilerle fikir alışverişi yapmanıza zemin hazırlamaktır.

4. Drama Kulübü
Daha çok tiyatroya ve müziğe ilgi duyan ya da bu alanda kendini denemek ve geliştirmek isteyen öğrencilerimizin katılım sağladığı kulübümüzde, rehber hocalarımız eşliğinde İngilizce bir oyun hazırlanarak yıl sonu sahnelenmektedir. Kulübümüze katılmak için profesyonel bir geçmişe sahip olmak zorunda değilsiniz. Gelişime açık olmanız katılmanız için yeterli olacaktır. Öğrencilerimizin topluluk önünde konuşma ve sahne alma becerilerinin gelişimine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Pandemi Dönemi Sosyal Etkinlikleri
Pandemi dönemine özel olarak Instagram hesabımız üzerinden canlı yayın yoluyla sosyal etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. Bu etkinlikler mini konserler, egzersiz videoları ya da kısa bir workshop olarak sunabileceğiniz eğitici-öğretici eğlenceli etkinlikler gibi daha birçok farklı etkinlikler olabilir. Ayrıca Instagram hesabımız üzerinden çeşitli bilgi yarışmaları, soru cevap etkinlikleri ve tekrar amaçlı kelime quizleri yapılmaktadır.

• Sosyal etkinliklerle ilgili tüm sorularınız için [email protected] (Serkan Yar) adresine e-posta atabilir ya da medipoldilokulu Instagram hesabı üzerinden DM yoluyla ulaşabilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 14/06/2022 - 16:50Son Güncelleme Tarihi: 14/06/2022 - 16:51