Dil Okulu Öğrencileri “Oz Büyücüsü” Tiyatro Oyununu Sergiledi

02.06.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi Yabancı Diller Genel Koordinatörlüğü öğrencileri ve hocaları tarafından hazırlanan “Oz Büyücüsü” tiyatro oyunu İngilizce olarak 25 Mayıs Çarşamba günü izleyiciyle buluştu. Öğretim Görevlilerimiz Gökçe Özgen ve Murat Güç tarafından yönetmenliği yapılan oyunumuz büyük beğeni topladı. Yabancı Diller Genel Koordinatörümüz Murat Culduz öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür belgelerini takdim etti. İngilizce okuma, konuşma, dinleme ve yazma becerilerinin geliştirilmesi hedeflenen bu oyunda öğrencilerimiz aynı zamanda bir tiyatro oyununda tecrübe edilmesi gereken birçok noktayı deneyimleme fırsatı buldu.  Öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 15/06/2022 - 13:26