Ara Dönem Muafiyet – 9 Şubat Sonuçları ve 11 Şubat Konuşma Sınavı Listesi

09.01.2022

2021-22 Ara Dönem Muafiyet Sınavı 9 Şubat yazılı kısım sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. (Sınavın 11 Şubat tarihinde yapılacak olan konuşma kısmı da tamamlandıktan sonra notlar Mebiste sonuçlandırılacaktır.)

HALF-TERM-FEB-9TH-RESULTSDownload

Sınav sonucu 11 Şubat Ara Dönem Muafiyet Online Konuşma Sınavı’na girmeye hak kazanan öğrencilerin Microsoft Teams konuşma sınavı grup isimleri ve sınav başlangıç saatlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

HALFTERM-SPEAKING-LIST-FEB-11thDownload

Online Konuşma Sınavı’na katılacak öğrencilerimizin kullanıcı adı olarak İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ e-posta adreslerini ve MEBIS şifrelerini kullanarak Microsoft Teams’e girmeleri gerekmektedir. Sınav başlangıcından önce, TEAMS üzerinde sınav sınıf grupları oluşturulacaktır. Öğrencilerimiz sınav saatlerinden önce TEAMS üzerinde, “ekipler” kısmında sınav oturum ekibini görebilecektir.

Online konuşma sınavına kalan öğrencilerimizin (kamera ve mikrofonu çalışan) bilgisayar, tablet veya cep telefonlarına Microsoft Teams programını kurmaları gerekmektedir. Sınavda öğrencilerin geçerli bir kimlik göstermeleri zorunludur.

Henüz Medipol E-posta adreslerini öğrenmemiş öğrencilerimiz [email protected] adresine mail atarak öğrenebilirler.

Sınav sırasında öğrencilerimizin boş bir kağıt ve kalem bulundurmaları kendi yararlarına olacaktır.

Online konuşma sınavına katılım için öğrencilerimizin izlemesi gereken yollar aşağıdaki dosyada açıklanmıştır.

Speaking-Exam-Instructions-for-Students-2Download

Son Güncelleme Tarihi: 15/06/2022 - 12:46