Kurum İçi Yatay Geçiş Kayıt İşlemleri

17.02.2022

2021-2022 Yılı Bahar Dönemi  "Kurum İçi Ortalama Şartına Yatay Geçiş"  kayıt işlemleri ile ilgili bilgiler aşağıdaki butonlarda yer almaktadır. Kayıt işlemleri ONLINE olarak yapılacaktır. Sonuç duyurusu için TIKLAYINIZ.

Kesin Kayıt

Yedek Kayıt Tarihi

Başlangıç

Bitiş

Başlangıç

Bitiş

18.02.2022

21.02.2022

22.02.2022

***Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan programlara yatay geçişi kabul edilen ve muafiyeti olmayan öğrenciler için İngilizce Yeterliliği Sınavı;

Merkezi Yerleştirme Puanına göre ve Kurumlar Arası Ortalama Şartına göre kayıt hakkı kazanan asil ve yedek öğrenciler için; 18.02.2022 Cuma günü 10:00-11:30 saatleri arasında İstanbul Medipol Üniversitesi Kuzey Yerleşkesi A Blok/Kat 2/A204 no’lu amfide YÜZ YÜZE gerçekleştirilecektir.

Sınavın şekli ve içeriği ile ilgili bilgiler aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

18.02.2022 tarihli İngilizce Yeterlilik sınavı için TIKLAYINIZ.

CLICK HERE for the English Proficiency exam dated 18.02.2022.

Sınav sonucu dilokulu.medipol.edu.tr sitesinden ilan edilecektir.

Kayıt işlemleri ONLINE olarak yapılacak olup kabul edilen öğrencilerin kayıt tarihleri içerisinde aşağıdaki dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

• Kurum İçi Yatay Geçiş Kayıt Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Online kayıt sistemi aktif hale geldiğinde maille bilgilendirme yapılacaktır. Öğrenciler maille yapılacak bilgilendirme doğrultusunda MEBİS'e giriş yaparak ödeme işlemini gerçekleştirebilirler.

Yapılan ödeme ile ilgili gerekli kontrol sağlandıktan sonra kesin kayıt işlemi Öğrenci İşleri Birimi tarafından ONLINE olarak tamamlanacak ve öğrenciye kaydın tamamlandığına dair süreçte bilgi maili gönderilecektir.

Kurumlar içi yatay geçiş ön lisans ücret bilgisi için TIKLAYINIZ.

Hazırlık sınıfı ücretleri için TIKLAYINIZ.

Ödeme bilgileri için TIKLAYINIZ.

Burs bilgisi için TIKLAYINIZ.

Öğrenci İşleri Dairesi İletişim: [email protected]

Öğrenci Muhasebesi Birimi İletişim: [email protected]

Detaylı ve güncel bilgi için https://www.medipol.edu.tr/ sitesinden yayımlanacak olan duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.

Öğrenciler 444 85 44 numaralı telefondan ve https://www.medipol.edu.tr/universite/ulasim-ve-iletisim linkinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden Üniversitemize ulaşabilirler.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 14:25