Ana içeriğe atla

2021-2022 Çift Anadal/Yandal Yedek Kayıt İşlemleri

28.09.2021

2021-2022 Yılı Güz Dönemi ÇİFT ANADAL / YANDAL  yedek kayıt işlemleri 28 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olup bilgiler aşağıdaki butonlarda yer almaktadır. Butonlardaki "+" işaretine tıklayarak içeriklere ulaşabilirsiniz.

Kayıt işlemleri ONLINE olarak yapılacaktır.

  • Dolmayan kontenjanlar için; Yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrencilere ilgili Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu tarafından telefonla ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kayıt yaptırabileceği yönünde bilgi alan öğrencilerin; belirtilen yedek kayıt tarihleri içerinde yayınlanacak olan duyuruda yer alan dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Kayıt işlemleri ONLINE olarak yapılacak olup kabul edilen öğrencilerin kayıt tarihleri içerisinde aşağıdaki dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

  • Yedek olarak kabul edilen öğrencilerin aşağıda yer alan kayıt formunu belirtilen tarihler arasında mail yolu ile Öğrenci İşleri Birimine ulaştırarak kesin kayıt işlemlerini yaptırabilirler.
  • Dolmayan kontenjanlar için; Yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrencilere ilgili Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu tarafından telefonla ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kayıt yaptırabileceği yönünde bilgi alan öğrencilerin, belirtilen yedek kayıt tarihleri içerinde yayınlanacak olan duyuruda yer alan dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Çift Anadal Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

Yandal Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

# Mimarlık, Mühendislik ve Öğretmenlik Çift Anadal Programlarına (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü de dahil) kayıt olacak öğrencilerin; anadal bölümüne kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS/YKS puan türlerini gösterir belgeyi de kayıt formu ile birlikte Öğrenci İşleri Birimine iletmeleri gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Birimi İletişim [email protected]

Öğrenci İşleri Dairesi İletişim: [email protected]            

Öğrenci Muhasebesi Birimi İletişim: [email protected]

Detaylı ve güncel bilgi için https://www.medipol.edu.tr/ sitesinden yayımlanacak olan duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.

Öğrenciler 444 85 44 numaralı telefondan ve https://www.medipol.edu.tr/universite/ulasim-ve-iletisim linkinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden Üniversitemize ulaşabilirler.

Son Güncelleme Tarihi: 13/12/2022 - 16:06