Rektör Aydın ve dekanlarımız, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki akademik yıl açılış törenine katıldı

18.10.2016

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve beraberindeki dekanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen 201..

b9057964ed-Kulliye_Akademik_Yil_Acilis_Toreni.jpg

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın yanı sıra Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Nihat Alayoğlu ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Büyükaslan ile öğrenci temsilcileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen 2016-2017 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Törende tüm üniversitelerden rektörlerin yanı sıra akademisyen ve öğrenciler de yer aldı. Bu yıl ilki yapılan ortak akademik yıl açılış töreninin her sene ekim ayında düzenlenerek geleneksel hale getirilmesinin planlandığı belirtildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:21