2 Öğretim Üyemiz Antalya’dan ödülle döndü

18.10.2016

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ali Barış Kaplan ve Yrd. Doç. Dr. Şifa Elcil, Uluslararası Sosyal Bilimler Eğitim ve Stratejik Araştırmalar Kongresi’nde sunduk..

6e8-4864-8d10-03c51576b183-Odul_Iletisim_

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ali Barış Kaplan ve Yrd. Doç. Dr. Şifa Elcil, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Sosyal Bilimler Eğitim ve Stratejik Araştırmalar Kongresi’nde kendi alanlarında sundukları bildiriler ile ödüle layık görüldü. 14-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen konferansta sosyal bilimler alanında birçok bildiri yer aldı. Dr. Kaplan, sunduğu “Arketipal Aqua Permament İmgesi Çerçevesinde Doğu-Batı Karşıtlığına Göç Olgusu Temelinde Psikanalitik Bir Yaklaşım” başlıklı bildirisi ile birincilik, Dr. Elcil ise “Kurumsal Mükemmellikte Toplam Kalite Yönetimi ve Kurumsal İletişime Yansımaları, Mükemmellik Modelinin Uygulanmasına Yönelik Bir Araştırma" konulu bildirisiyle ikincilik ödününün sahibi oldu. Dr. Kaplan bildirisinde Batı’nın “sözde” demokrasi vaadiyle kurguladığı vekâlet savaşlarının ardında yatan ekonomi-politik arzunun psiko-dinamik yanlarını ele alıyor. Ayrıca bildiride savaşların neden olduğu ve Doğu’dan Batı’ya doğru gerçekleşen göç olgusunun çelişkili içeriği arketipal aqua permanent imgesi bağlamında masaya yatırılıyor. Dr. Elcil ise bildirisinde kurumsal mükemmelliğe ulaşmada kaliteye olan inanç ve bu anlayışın sürdürülmesinin önemine vurgu yapıyor. Kurumsal mükemmellikte etkili liderlik ve çalışan memnuniyetinin oynadığı rolün altının çizildiği bildiride kurumsal iletişim anlayışının kurumların vizyon ve misyonlarıyla ilişkili olduğu belirtiliyor. Bildiride kaliteyi içselleştirmiş kurumların eşgüdümlü olarak kurumsal iletişim çalışmalarında daha başarılı olacakları dile getirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:21