Prof. Dinçer ve Dr. Toy, TÜBA-GEBİP Ödül’ü kazandılar

28.12.2021

Prof. Dr. Hasan Dinçer ve Dr. Muhammed Fatih Toy, TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görüldüler. Dinçer ve Toy’a ödülleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takdim edildi.

Prof. Dinçer ve Dr. Toy, TÜBA-GEBİP Ödül’ü kazandılar

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen TÜBA Uluslararası Akademi Ödülleri, TÜBA-GEBİP Ödülü (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ve TÜBA-TESEP Ödülü’nden (Bilimsel Telif Eser) oluşan “TÜBA Ödülleri” sahiplerini buldu. İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Dinçer sosyal bilimler alanında, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Muhammed Fatih Toy ise mühendislik bilimleri alanında TÜBA-GEBİP Ödülü’ne layık görüldü. Dinçer ve Toy’a ödülleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.

Bilgi Talep Formu