Medipol’de ergoterapi paneli düzenlendi

31.10.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Ergoterapi Bölümü, ülkemizde yeni yeni tanınmaya başlayan ergoterapi mesleğinin uygulamalarına dikkat çekmek ve bu konudaki farkındalığı artırabilmek amacıyla panel dü..

bcd638e7-f961-4d84-bf59-60c5b0540263-devrim_hoca.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü tarafından “27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü” kapsamında panel düzenlendi. Panelde, ülkemizde yeni yeni tanınmaya başlayan ergoterapi mesleği ve dünyadaki uygulamalarına dikkat çekildi. Güney Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen 2 oturumlu panele Ergoterapi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Devrim Tarakçı, Doç. Dr. Ela Tarakçı, Dr. Öğr. Üyesi Miray Budak, Arş. Gör. Kübra Ş. Sezer, Dr. İsmail Uzun, Erg. Aslı Koçak, Erg. Enes Tuğrul ve ENOTHE kongresinde sunumlarıyla Medipol’ü temsil eden öğrenciler katıldı. Panelin açış konuşmasını yapan Dr. Devrim Tarakçı ergoterapinin aktivitelerle sağlığı ve refahı geliştiren kişi merkezli bir sağlık mesleği olduğunu söyledi. Ergoterapinin Türkiye’de yeni bir meslek olduğunu kaydeden Tarakçı, düzenlenen panelin ülkemizde mesleğin bilinirliğine katkı sağlayacağını söyledi. Panelde konuşan Doç. Dr. Ela Tarakçı ise ergoterapinin farklı yaştan grupların hayatına kalite katan bir meslek olduğunu belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:59