Medipol TTO Girişimcilik Merkezi maske üretimine başladı

02.04.2020

İstanbul Medipol Üniversitesi Girişimcilik Merkezi, koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla sağlık çalışanlarına ve kişisel ihtiyaçlara destek için yüz koruyucu siperlik maske üretimine başladı.

a

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile kurulan İstanbul Medipol Üniversitesi Girişimcilik Merkezi, koronavirüsün (Covid-19) yayılmasını önlemek amacıyla sağlık çalışanlarına ve kişisel ihtiyaçlara destek için siperlik maske üretimine başladı. İSTKA tarafından gönderilen 3D yazıcılarla üretilen maskeler, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubuna bağlı olan sağlık merkezleri başta olmak üzere yakın çevrede bulunan eczane ve sağlık hizmeti sunucularına ulaştırılacak. Şu anda günlük 50 adet siperlik maske üreten Merkez, kısa süre içinde yüzlerce maske üretmeyi hedefliyor.

Son Güncelleme Tarihi: 24/02/2023 - 14:19