Ana içeriğe atla

Eğitim Fakültesinin projelerine TÜBİTAK’dan destek

02.09.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı.

 

dd

İstanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 5 ayrı proje, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Dr. Öğr. Üyesi Mefharet Veziroğlu Çelik danışmanlığında hazırlanan projelerde 17 öğrenci görev aldı.
Araştırma projeleri ve proje ekiplerinde yer alan öğrenciler şunlar:
1. Erken Çocukluk Döneminde Çocuk ve Öğretmen Görüşleri Doğrultusunda STEM Etkinlikleri Platformu Oluşturulması: Şevval Özkaya, Gamzegül Kaçar ve Zahide Ece Şentürk.
2. Erken Çocukluk Dönemindeki Çocukların Medya Kullanımı ile Öz-Düzenleme ve Matematik Becerileri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Ceren Aleyna Bilikci, Özge Yavuz, Gülşah Şahap ve Beyda Subaşıoğlu.
3. Erken Çocukluk Döneminde Çocukların Teknolojik Alet Kullanımı ile Sosyal Davranışları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: İremnur Koç, Melike Yavuz ve Ravza Erman.
4. Erken Çocukluk Döneminde Hareket Eğitimi Etkinliklerinin Çocukların Matematik ve Hareket Becerilerine Etkisinin İncelenmesi: Elif Gamze Karakaşoğlu, İlke Taş, Büşra Meltem Yalvaç ve Gamze Atilla.
5. Erken Çocukluk Döneminde Ebeveyn Tutumları ile Çocukların Öz-Düzenleme ve Sosyal Becerileri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Gizem Hilal Akbay, Gülşen Berber ve Esranur Satılmış.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:02