9. ICoSReSSE Konferansı Medipol ve SRA iş birliği ile gerçekleşti

24.10.2018

Uluslararası bilim çevrelerini buluşturan ICoSReSSE Konferanslarının 9.’su İstanbul Medipol Üniversitesi ve SRA iş birliği ile Antalya’da gerçekleşti. Üniversitemiz adına konferansa katılan Dr. Öğr..

Uluslararası Bilimsel Çalışmalar ve Eğitim Üzerine Stratejik Araştırma Konferansının (ICoSReSSE) 9.’su İstanbul Medipol Üniversitesi ve Strategic Research Academy (SRA) iş birliği ile Antalya Belek’te gerçekleşti. Konferansta beşerî bilimler, sosyal bilimler, sağlık bilimleri, eğitim bilimleri, teknoloji ve mühendislik bilimleri olmak üzere pek çok konu ele alındı. Konferansa üniversitemiz adına İletişim Fakültesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Barış Kaplan katıldı. Konferansta, “The Future and Transformation of Artistical Activities Based on 3D Printers” başlıklı bir bildiri sunan Kaplan, söz konusu bildiriyle “En İyi İletişim Araştırması” ödülüne layık görüldü. Kaplan, bildirisinde 3D yazıcıların çağdaş sanata etkisi ve sanatsal aktivite üzerindeki dönüşümleri analitik çerçevede irdeledi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 16:07