Sürdürülebilir Kalkınmayı Yeniden Düşünmek: Sağlık Sektörünün Arkasındaki Sosyal Çevresel Ekonomik Değer” Adlı Etkinlik Raporu Yayınlandı

25.04.2021

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi ve Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi, Novartis Türkiye ve İsviçre Büyükelçiliği ortaklığında 24 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Kalkınmayı Yeniden Düşünmek: Sağlık Sektörünün Arkasındaki Sosyal Çevresel Ekonomik Değer” adlı etkinliğin raporu Medipol Üniversitesi Yayınları tarafından yayınlandı.

Editörlüğünü Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, Burcu Önem, Betim Melis Özdökmeci ve Doç. Dr. Tuba Bozaykut Bük’ün yaptığı raporda, günümüzde sürdürülebilir kalkınmanın artan önemi ve son gelişmeler, Türkiye’nin Sağlık Ekonomisi dinamikleri ve bir etki değerleme metodolojisi örneği olarak Novartis Türkiye’nin Türkiye için yarattığı sosyal, çevresel ve ekonomik etki raporlaması tartışılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 04/05/2023 - 12:08