Sürdürülebilir Kalkınma Kulübü İle Sürdürülebilir Kalkınma’yı Anlamak Adlı Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

16.03.2021

Medipol Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Kulübü ‘Sürdürülebilir Kalkınmayı Anlamak’ konulu online bir etkinlik gerçekleştirdi.

16 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü İstanbul Medipol Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil yaptı. Etkinlik panel ve konferans olmak üzere iki ayrı bölümden oluştu. Panel kısmında açılış konuşmasını Sürdürülebilir Kalkınma Kulübü Başkanı Onurhan Akay gerçekleştirdi. Nişantaşı Üniversitesi’nden öğretim üyesi Dr. Zeliha Oçak, Dr. Ali Cem Öztürk, Nişantaşı Üniversitesinden Dr.Mehmet Çiçek konuşmalarını gerçekleştirdi. Konferans bölümünde Beykoz Belediyesinden Sevnur Güner, Divan’dan Nur Çelik, Alethina’dan Can Atacık konuşmalarını yaptı.

Son Güncelleme Tarihi: 04/05/2023 - 12:07