İngilizce Hazırlık 3. Dilim Midtrack Sınavı

09.03.2023

2022-2023 Track 3 Mid-track sınavı 18.03.2023 Cumartesi günü ONLINE olarak yapılacaktır.

Sınav Microsoft Teams uygulaması üzerinde öğrencilerin Track 3 derslerinin olduğu ekiplerden paylaşılacak linkler aracılığıyla yapılacaktır. Sınavın başlangıç saati tüm öğrenciler için saat 10:00’dır (Türkiye saati ile). Sınavda dinleme bölümü ses dosyası Teams üzerinden dinletilecek olup, öğrencilerin Teams sınıflarında 09:45’te hazır olmaları gerekmektedir.

17.03.2023 Cuma günü son iki derste öğrencilerin sınav adımları ve Microsoft Forms’a aşinalık kazanması amacıyla deneme sınavı yapılacaktır. Bu deneme sınavı değerlendirilmeyecektir ve yalnızca öğrencilerin sınav adımlarını görmesi içindir.

Öğrenciler, sınıf danışmanları tarafından sınav toplantısının sohbet kısmında (chatbox) paylaşılacak linklerle sorulara erişim sağlayacaktır. Main Part ve Writing bölümlerinin sınav linkleri ilgili bölümün sınav başlangıç saatinde ayrı linkler olarak sınıf danışmanları tarafından paylaşılacaktır.

*2. Öğretim sınıfının sınavı 18:00’da başlayacaktır.

Sınav linki saat 10.00’da aktif olacaktır. Sınav linkine erişim sağlayabilmek için öğrencilerin Medipol uzantılı e-posta adreslerine sınavdan önce giriş yapmış olmaları gerekmektedir.

Öğrenciler sınav kapanma zamanı geldiğinde hala sınavın sonundaki “Gönder” (Submit) butonuna tıklamamışsa, sınav kapandığında sınavı gönderemezler ve sınava girmemiş kabul edilirler.

Öğrencilerin sınavda kişisel bilgilerini, özellikle öğrenci numaralarını doğru girmeleri son derece önemlidir.

Sınava öğrencilerin kendi öğrenci hesapları ile girmeleri gerekmektedir. Eğer sınavda kullanılacak cihazda başka bir Medipol maili açıksa, çıkış yapılması, cihazda yalnızca sınava girecek öğrencinin mail adresinin açık olması gerekmektedir.

Sınavın yazma bölümü intihal kontrol programı olan Turnitin’de kontrol edilecek, metni kendi yazmadığı tespit edilen öğrencilerin yazma bölümü geçersiz sayılacaktır.

Çevrimiçi olarak yapılacak bu sınav için gerekli internet bağlantısı ve cihazı sağlamak öğrencinin sorumluluğundadır. İnternet bağlantısından veya kişisel cihazlardan kaynaklanabilecek problemlerden Dil Okulu sorumlu değildir.

Son Güncelleme Tarihi: 06/04/2023 - 12:08