Ek Yerleştirme İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı

28.09.2022

Ek Yerleştirme İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı 3 Ekim 2022 Kuzey Kampüs, C Blok, 4. Kat, C408 numaralı amfide 09.00-12.25 arasında gerçekleşecektir.

Sınav içeriği ve örnekleri için...  https://dilokulu.medipol.edu.tr/?page_id=154&lang=tr

Öğrencilerimizin sınava gelirken dikkat etmesi gereken hususlar:
-Sınav saatinden en az yarım önce kampüste hazır bulunmak.

-Öğrenci numarasını biliyor olmak ve medipol uzantılı öğrenci e-mail adresinin aktif olması (İsim ile sınıf belirleme yapılmayacaktır.)

-Geçerli kimlik, ehliyet veya pasaport bulundurmak (AKBİL veya diğer belgeler geçerli değildir.)

-Yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi getirmek.Sınava girilecek dersliği önceden öğrenmiş olmak. (dilokulu.medipol.edu.tr)

Dinleme bölümü başladıktan sonra ilgili bölüm bitene kadar sınava öğrenci alınmayacaktır. Sınava, ilk 50 dakika sona erdikten sonra, yeni öğrenci kabul edilmeyecektir.

Optik formları eksiksiz doldurmak öğrencilerin sorumluluğundadır. Optik formu uygun şekilde doldurulmamış, kitapçık grubu işaretlenmemiş sınav kağıtları için itiraz kabul edilmeyecek olup, öğrencilerimizin sınav kağıtlarını ve optik formlarını eksiksiz doldurmaları önemle duyurulur.

Kampüste gerçekleştirilecek olan yüz yüze sınavda 75 not ve üzeri alan öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık Programından muaf olurlar. Kampüste gerçekleştirilecek olan sınavın ilk aşamasından 60 ile 74 arası alan öğrencilerimiz ileri bir tarihindeki Online Konuşma Sınavına katılmaya hak kazanırlar. Online Konuşma Sınavı da 100 üzerinden değerlendirilecek olup 75 ve üzeri alan öğrenciler muaf olurlar.

Muafiyet Sınavından 59 ve altı not alan öğrencilerimiz ile Konuşma Sınavından 74 ve altı not alan öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık okuyacaklardır.

Sınav sonuçları mebis.medipol.edu.tr üzerinden yayınlanacak olup, öğrencilerimizin MEBİS giriş şifrelerini biliyor olmaları gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: 28/09/2022 - 13:54