Cumhuriyetin 100. Yılında Sosyal Bilimler -Yönetim Bilimleri Yaklaşımıyla-

k

Kitap Adı: Cumhuriyetin 100. Yılında Sosyal Bilimler -Yönetim Bilimleri Yaklaşımıyla-

Yazar: Prof. Dr. Rana Atabay Kuşçu - Öğr. Gör. Tayyar Tepe - Öğr. Gör. Elif Yurtoğlu Pek

Yayınevi: İstanbul Medipol Üniversitesi Yayınları

Sayfa Sayısı: 180

Ebat: 16 x 24 cm

ISBN: e-ISBN: 978-605-4797-77-6

PDF İndir

29 Ekim 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bir ulusun özgürlük ve bağımsızlık tutkusunun somut bir ifadesi olarak tarihe geçmiştir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamak sadece bir yıl dönümü değil, aynı zamanda geçmişimize ve geleceğimize saygı ve taahhüttür. İstanbul Medipol Üniversitesi olarak bu bilinçle gelecek kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakma sorumluluğunu taşıyor ve aydınlık yarınlar için çalışıyoruz. Bu çabanın bir ürünü olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını bilimsel bir çıktıyla kutlamak üzere bizleri bir araya getiren bu eser, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinin özverili çalışmasının sonucudur.