2021-2022 Çift Anadal/Yandal Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

17.09.2021

2021-2022 Çift Anadal/Yandal Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

2021-2022 Yılı Güz Dönemi ÇİFT ANADAL / YANDAL  sonuçları va kayıt işlemleri ile ilgili bilgiler aşağıdaki butonlarda yer almaktadır. Butonlardaki "+" işaretine tıklayarak içeriklere ulaşabilirsiniz.

Kayıt işlemleri ONLINE olarak yapılacaktır.

Kesin Kayıt

Yedek Kayıt Tarihi

Başlangıç

Bitiş

Başlangıç

Bitiş

20.09.2021

23.09.2021

28.09.2021

30.09.2021

***Eğitim dili %100 Türkçe programlarda kayıtlı olup Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan ÇİFT ANADAL  / YANDAL programlarına kabul edilen ve  muafiyeti olmayan ASİL / YEDEK öğrenciler için İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı ;17 Eylül  2021 Cuma günü Türkiye saati ile 10:00 - 11:40 arasında ÇEVRİMİÇİ olarak gerçekleştirilecektir. Sınav giriş bilgisi ve bağlantısı, sınav saatinden önce öğrencilere mail aracılığı ile iletilecektir. Sınav içeriği ile ilgili bilgi duyuru sonundaki butonda yer almaktadır.

(Aday öğrencilerin herhangi bir kayba uğramaması için bu tarih ve saatlerde bir bilgisayar ve internet erişimi sağlamaları gerekmektedir.)

• Asil kayıt tarihleri sona erdiğinde dolmayan kontenjanlar için; Yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrencilere ilgili Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu tarafından telefonla ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kayıt yaptırabileceği yönünde bilgi alan öğrencilerin; belirtilen yedek kayıt tarihleri içerinde yayınlanacak olan duyuruda yer alan dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.
  • Yedek kayıt işlemleri ile ilgili ayrıca duyuru yayımlanacaktır.

ÇİFT ANADAL VE YANDAL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Eczacılık Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Eğitim Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi için TIKLAYINIZ.

İletişim Fakültesi için TIKLAYINIZ.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Adalet Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE DİL YETERLİLİK SINAVI VE İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ

Sınav sonuçları Dil Okulu'nun web sitesinden duyurulacaktır.

Sınav girişi için kullanıcı adı ve şifre ile ilgili bilgilendirme mailinin alınmaması durumunda aşağıdaki adres üzerinden Dil Okulu ile iletişime geçilmelidir.

diloku[email protected]

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

Çift Anadal / Yandal İngilizce Yeterliliği Sınavı

***Eğitim dili %100 Türkçe programlada kayıtlı olup, İstanbul Medipol Üniversitesi bünyesinde İngilizce hazırlık programı zorunluluğu olan bölümde çift anadal ve yandal yapmak isteyen öğrencilerin tabi tutulduğu muafiyet sınavıdır.

Sınavın içeriği aşağıda yer alan tablodaki gibidir;

ÖLÇÜLEN BECERİ

SORU TİPLERİ

SORU SAYISI

PUAN

OKUMA

–  OKUDUĞUNU ANLAMA
–  OKUDUĞUNU YORUMLAMA
–  ANA FİKİR BULMA
–  ÇIKARIMDA BULUNMA
–  KELİMEYİ TAHMİN ETME

DİL KULLANIMI

DİL BİLGİSİ

KELİME BİLGİSİ

–  GENEL VE AKADEMİK KELİME BİLGİSİ

YAZMA

AKADEMİK PARAGRAF YAZMA

Dil Okulu İletişim: [email protected]

ÇİFT ANADAL VE YANDAL KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt işlemleri ONLINE olarak yapılacak olup kabul edilen öğrencilerin kayıt tarihleri içerisinde aşağıdaki dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

• Asil olarak kabul edilen öğrencilerin aşağıda yer alan kayıt formunu belirtilen tarihler arasında mail yolu ile Öğrenci İşleri Birimine ulaştırarak kesin kayıt işlemlerini yaptırabilirler.
  • Kayıt yaptırabileceği yönünde bilgi alan öğrencilerin ise, belirtilen yedek kayıt tarihleri içerinde yayınlanacak olan duyuruda yer alan dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.
  • Yedek kayıt işlemleri ile ilgili ayrıca duyuru yayımlanacaktır.

Çift Anadal Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

Yandal Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

# Mimarlık, Mühendislik ve Öğretmenlik Çift Anadal Programlarına (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü de dahil) kayıt olacak öğrencilerin; anadal bölümüne kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS/YKS puan türlerini gösterir belgeyi de kayıt formu ile birlikte Öğrenci İşleri Birimine iletmeleri gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Birimi İletişim : [email protected]

Öğrenci İşleri Dairesi İletişim: [email protected]

Öğrenci Muhasebesi Birimi İletişim: [email protected]

Detaylı ve güncel bilgi için https://www.medipol.edu.tr/ sitesinden yayımlanacak olan duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.

Öğrenciler 444 85 44 numaralı telefondan ve https://www.medipol.edu.tr/universite/ulasim-ve-iletisim linkinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden Üniversitemize ulaşabilirler.

Bilgi Talep Formu