Uluslararası Tasarım Konseyi Başkanı’ndan Medipol’e ziyaret

27.10.2016

Uluslararası Tasarım Konseyi Başkanı David Grossman, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün konseye adaylık başvurusunu değerlendirmek ve akademi-sektör iş..

f5-b06e-7fba0abc0914-Uluslararasi_Tasarim_Konseyi_Baskani_David_Crossman_Medipol.JPG

130 ülkede üyesi bulunan Uluslararası Tasarım Konseyi’nin Başkanı David Grossman Medipol Üniversitesi’ni ziyaret etti. 21 Ekim 2016'da gerçekleşen ziyarete Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş, Dekan Yardımcı Prof. Dr. Zeynep Sözen, Yrd. Doç. Dr. Berrak Karaca Şalgamcıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Mehveş Çetinkaya Şendaş ve Arş. Gör. Kıvılcım Zafer katıldı. Ziyarette Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün konseye adaylık başvurusu ve akademi-sektör işbirliği konuları görüşüldü. Grossman, bölümün gelecekteki hedeflerini, ortak gerçekleştirilebilecek projeleri ve uluslararası alanda düzenlenebilecek çalıştay önerilerini dinledi. Uluslararası Tasarım Konseyi’ne üye olan kurum ve kuruluşlar, sektörde bilinirliğini artırırken, tasarım alanındaki paydaşlarıyla bir araya geliyor. Kanada merkezli konsey, bu alanda 50 yılı aşkın bir süredir faaliyetlerini yürütüyor.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:13