Sektör yöneticileri Medipol’de buluşuyor

12.02.2018

Global ölçekte faaliyet gösteren farklı sektörlerin yöneticileri Medipol Üniversitesi “Kariyer Zirvesi ‘18” etkinliğinde bir araya geliyor.

s

Medipol Üniversitesi İnsan Kaynakları Kulübünün organize ettiği “Kariyer Zirvesi ‘18” etkinliği 26-28 Şubat tarihlerinde Kavacık Güney Kampüs Konferans Salonunda yapılacak. Kişisel Gelişim Uzmanı Aret Vartanyan’ın söyleşisiyle başlayacak olan etkinlik 7 oturum halinde gerçekleştirilecek. Zirvede “Kurumsal Hayata Bakış”, “Yeni Dünyanın Yeni Çalışma Trendleri” ve “Sosyal Girişimcilik” konularının da aralarında olduğu alanlarda sunumlar gerçekleştirilecek. Farklı sektörlerin temsilcilerini bir araya getiren “Kariyer Zirvesi ‘18” katılımcıların kariyer planına yön vermesini ve alanında uzman kişilerle tanışmasını amaçlıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/04/2024 - 14:50