Prof. Dikbaş: Duayen isimler fakültemizde eğitim veriyor

05.08.2021

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş, “Mimarlık eğitimi denilince akla ilk gelen duayen isimler fakültemizde eğitim veriyor.” dedi.

atiilahoca-cf3f1858-6591-4547-89e5-df8f748a4de2.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu. Mimarlık ve tasarım eğitimlerini küresel ölçekte yenilediklerini ifade eden Dikbaş şöyle dedi: “Yenilenen eğitim modeline tam zamanında adapte olduk ve fakültemizi çağın gereklerine uygun olarak yapılandırdık. Avrupa’daki ve dünyadaki mimarlık eğitimlerini inceleyerek lisansüstü sayılabilecek bir düzeyde lisans eğitimi müfredatı oluşturduk. Hem inşaat yapım yönetimi alanında hem bina bilgi modelleme konularında öğrencilerimiz yüksek lisans yapmış mezunlardan daha yetkin olabiliyor. Mimarlık eğitimi denilince akla gelecek duayen isimler fakültemizin kadrosunda. 40’a yakın öğretim üyemiz var. Bunun dışında sektörde çalışan 150’ye yakın isim fakültemizde öğrencilerimize tecrübelerini aktarıyor.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:41