Paydaşı olduğumuz Teknofest 2019 sona erdi

17.09.2019

İstanbul Medipol Üniversitesinin paydaşları arasında yer aldığı, Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali sona erdi.

ddd

İstanbul Medipol Üniversitesinin akademik paydaşları arasında yer aldığı, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST İstanbul) 6 günde 1,5 milyon kişiyi ağırladı. 17-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen festivale katılımda dünya rekoru kırıldı. Festivalde yer alan İstanbul Medipol Üniversitesi de açtığı stantta ziyaretçilerine birçok deneyim fırsatı sundu. Solo Türk, Türk Yıldızları, Hürkuş, İçişleri Bakanlığı, Türk Hava Kuvvetleri paraşüt atlayışı, Atak helikopteri gösteri uçuşlarıyla TEKNOFEST’e renk kattı. TEKNOFEST sergi alanında, Türkiye’nin milli ve yerli imkanlarla ürettiği hava ve kara araçlarının yanı sıra yurt dışından gelen uçaklar da katılımcılar tarafından ziyaret edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:57