Medipol, TEKNOFEST Azerbaycan’a katıldı

30.05.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi, “Tek millet, iki devlet, tek festival” parolasıyla Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST’te yerini aldı.

selcukbayraktar-96092128-cceb-45f2-bdd0-5e99a3b88ba2.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesinin paydaşları arasında yer aldığı Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirildi. Bakü Crystal Hall ve Deniz Kenarı Bulvarı Milli Park’ta gerçekleştirilen festival, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı), Azerbaycan Dijital Gelişim ve Ulaştırma Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde düzenlendi. TEKNOFEST Azerbaycan’a, İstanbul Medipol Üniversitesinin yanı sıra 19 üniversite katıldı. Medipol standı festivalin ilk gününden itibaren yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Yarışmalarda birinci olan takımlar, ödüllerini Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:41