Medipol öğrencileri ‘sağlık kiti’ hazırlıyor

05.05.2017

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri doktor-hasta iletişiminde yaşanan sorunlara ve hasta tedavi sürecinde karşılaşılan sıkı..

1aed5ff8-eaad-4437-b7fe-f3a750761747-Saglik_Kitiori.jpg

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı 1. Sınıf öğrencileri ‘Tasarıma Giriş’ dersi kapsamında ‘sağlık kiti’ hazırlayacak. Yrd. Doç. Dr. Mehveş Çetinkaya Şendaş ve Arş. Gör. Kıvılcım Zafer’in yürütücülüğünü üstlendiği proje ile öğrenciler doktor-hasta iletişiminde yaşanan sorunlara çözümler üretecek. Sağlık iletişimi alanında önemli konuları içerecek olan projenin ilk etabı İstanbul Medipol Hastanesinde yapılacak. Öğrenciler bu kapsamda İstanbul Medipol Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Sevgi Yiğit, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nursel Ekmekçi, Hasta Hizmetleri Müdürü Dilek Örücü ve Hasta Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehtap Ceylan ile bir araya gelerek projenin detaylarını paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:16