Japon tasarımcı Medipol’de ders verecek

19.10.2016

Yaptığı çalışmalarla birçok ülkede tanınan Japon tasarımcı Oki Kasajima, bu yıl Medipol Üniversitesi’nde ders verecek.

3-Oki_Japon_Tasarimci.jpg

Yaptığı çalışmalarla uluslararası bir üne sahip Japon tasarımcı Oki Kasajima, bu yıl Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerine ders verecek. Kasajima öğrencilerin “Tasarım Stüdyosu” isimli derslerine girecek. Yrd. Doç. Dr. Yasemin Soylu’nun koordine edeceği derste öğrenciler “Mutlu Ses Objesi” adıyla da bir proje gerçekleştirecek. Japon tasarımcı bu yıl öğrencilere çok kültürlü bir tasarım ortamı oluşturarak, kültürel değerlerine bağlı bir ülke olan Japonya’nın nasıl global düzeyde tasarımlar çıkarabildiğini anlatacak. Oki Kasajima eğitimini İngiltere’de tamamladıktan sonra ürün tasarımı çalışmalarını İstanbul-Tokyo arasında devam ettiriyor.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:18