3. Obezite Toplantısı Kapadokya’da gerçekleştirildi

31.08.2015

Obezite konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenen Geleneksel Obezite Toplantılarının 3’ncüsü, 28-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdi.

041677ea-3_Obezite_Toplantisi_Kapadokya.jpg

3. Geleneksel Obezite Toplantısı, Nevşehir’in Avanos İlçesine bağlı Özkonak Köyü’nde gerçekleştirildi. Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Emekli’nin dededen kalma eski bir evi orijinaline sadık kalıp restore ettirerek kurduğu bilim evinde düzenlenen bu seneki toplantıya öğretim üyelerimizin yanı sıra Tıp Fakültesi son sınıf öğrencileri de katıldı. 28-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşen toplantıda, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Osman Hayran ve Yrd. Doç. Dr. Nüket Güler Baysoy da hazır bulundu. Toplantıda Nevşehir ve ilçelerinden gelen yöre halkına obeziteyle başa çıkmanın yolları ve bu konuda dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda ayrıca, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencileri, Prof. Dr. Osman Hayran’ın mentörlüğünde halk sağlığı stajını tamamladı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 09:04