Yeni Öğrencilerimizin Kampüs Kartları Hazır

01.10.2023

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 akademik yılı için kayıt olan öğrencilerimizin Kampüs Kartları basılmıştır. Kartlarınızı almak için aşağıdaki bilgilere göz atın:

Kart Teslim Yeri: Teslim alacağınız yerleşke ve teslim kodunuz kayıtlı numaranıza SMS olarak  gönderildi. Bölümü Kavacık Kuzey veya Güney kampüste olanlar için Kavacık Güney Kampüs D2 Blok B1 katında, bölümü Haliç Yerleşkesinde olanlar için Haliç Yerleşkesinde dağıtım yapılacaktır. Kampüse geldiğinizde girişte güvenlik birimlerimiz sizleri kart teslim noktasına yönlendirecektir.

Teslim Tarihleri: 2 – 7 Ekim 2023 tarihleri arasında

Teslim Saatleri: 08:30 – 17:00 (Pazartesi - Cuma)

Teslim numaranızı SMS olarak aldıysanız belirtilen yerden yukarıdaki tarihlerde ve saatlerde kampüs kartınızı alabilirsiniz. SMS almadıysanız endişelenmeyin. Teslim kodunuzu ve teslim alacağınız yeri öğrenmek için https://kampuskartteslim.medipol.edu.tr linkinden TC Kimlik Numaranızı girerek sorgulama yapabilirsiniz. Sorgulama sonucunda kart teslim numaranız, kartı teslim alacağınız yerleşke bilgilerine ulaşacaksınız. Sorgulama sonucunda “Girdiğiniz değer için sonuç bulunamadı” uyarısı alırsanız TC Kimlik Numaranızı yanlış yazmış olabilirsiniz veya kartınız henüz basılmamış olabilir. Bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Kartınızı dağıtım görevlisinden teslim aldıktan sonra aktivasyon için ilgili masaya yönlendirileceksiniz. Aktivasyon yapmadan ayrılmamalısınız.

Unutmayın, kampüs kartınız sizin için çok önemli bir kimlik ve erişim belgesidir. Kampüslere girişte bu kartı kullanacaksınız. Kartınızı almayı unutmayın ve her zaman yanınızda bulundurun.

Herhangi bir sorunuz veya ek bilgiye ihtiyacınız olursa, lütfen bize aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz

Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı
- Telefon: 444 85 44