The Türkiye Temsilcisi Lanchy Italmazova İstanbul Medipol Üniversitesi’ni Ziyaret Etti!

21.09.2022

Üniversiteler sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan en önemli aktörler arasında yer almaktadır.Üniversitelerin sürdürülebilir kalkınmaya sağladıkları katkının ölçümlenmesi daha iyi süreçler yönetebilmeleri adına önem arz etmektedir.

GreenMetric, STARS ve THE Impact Ranking gibi platformlar çeşitli göstergeler çerçevesinde üniversitelerin sürdürülebilir kalkınmaya olan katkılarını ölçümlemektedir.THE Impact Ranking sistemi Birleşmiş Milletler’in 17 adet sürdürülebilir kalkınma amacı ekseninde üniversiteleri analiz etmektedir.

Üniversitemizde ilgili başlıklar çerçevesinde değerlendirmelerin yapıldığı bir toplantı gerçekleştirdik ve THE Türkiye temsilcisi Lanchy Italmazova’yı misafir ettik. Toplantıya Prof. Dr. Burcu Yavuz Tifitikçigil, Prof. Dr. Bahar Güntekin ve Uzm. Pınar Eylem Yılmaz katılım sağladı.

Son Güncelleme Tarihi: 25/04/2023 - 22:42