T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Yemek Hizmeti Alımı İhale İlanı

04.10.2023

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi

Yemek Hizmeti Alımı İhale İlanı

Yemek Hizmeti Alımı, T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi İhale Yönetmeliğinin 22’ncı maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası: 2023/026

1.  İdarenin
a.  Adresi :T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Mahallesi Ekinciler Cad. No:19 Kavacık/Beykoz/İstanbul
b.  Telefon ve faks numarası : 0216 681 53 59 - 0216 681 53 18
c. Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç. İhale Dokümanının Görülebileceği ve Satın alınabileceği Adres: T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi İhale ve Tedarik Yönetim Ofisi Kuzey Kampüs Kavacık/Beykoz/İstanbul
d. İhale Dokümanı Satış Bedeli: 5.000,- TL (İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.)
e. İhale doküman bedelinin yatırılacağı banka hesabı : T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi  IBAN No:  TR38 0001 2009 8960 0010 2609 38
f. İhale Usulü : Açık İhale Usulü- T.C İstanbul Medipol Üniversitesi İhale Yönetmeliğinin 22’nci maddesi

2. İhale konusu işin
a.36 ay süreyle yerinde yemek hizmeti alımı. Yemek, İdarenin mutfaklarında üretilecek olup, İstanbul Medipol Üniversitesi Güney-Kuzey Kampüs, SUAM (Pendik, Çamlıca, Sefaköy, Esenler) Hastanelerinde sunumu yapılacaktır. (Ayrıntılı bilgi ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnamededir).
b. Teslim Yeri :T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Güney ve Kuzey Kampüsleri, SUAM Pendik, Çamlıca, Sefaköy, Esenler Hastaneleri.
c. İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 5 gün içinde işe başlanacaktır.
ç. İşin Süresi: 36 ay

3. İhaleye ilişkin bilgiler ile ihale ve son teklif verme tarih ve saati

a. Yapılacağı yer: T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kuzey Kampüsü A Blok Senato Odası.
b. Tarihi ve saati : 11.10.2023- 11:00

c.  Aylık Asgari Kira Bedeli (KDV Hariç):Güney kampüs yerleşkesinde bulunan yemekhanenin aylık tahmini asgari kira bedeli 71.000,00 TL + KDV dir.

d. Cirosal Kira Bedeli (KDV Hariç): Yüklenicinin öğrencilere gerçekleştirdiği satışlardan elde ettiği toplam gelirden KDV düşüldükten sonra kalan miktarın %12’si ciroya dayalı aylık kira bedeli olarak tespit edilmiştir. Eğer ciro esasına göre hesaplanan aylık kira bedeli ilgili ay için fatura edilen aylık asgari kira bedelinden yüksek ise, aradaki fark, yükleniciye fatura edilir ve bu fark ilgili faturanın tebliğini izleyen beş iş günü içinde Yüklenici tarafından idareye ödenir.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
2.1. ​​​İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterlerini teklifleri kapsamında idareye sunmak zorundadır.

2.1.1 ​​​​​Gıda üretim izin belgesi veya işletme kayıt belgesinin aslı, aslı noter tarafından onaylanmış suretleri veya aslı idarece görülmüştür şerhi taşıyan sureti.

2.1.2. Mesleki faaliyetini sürdürdüğüne dair son bir ay içinde alınmış Faaliyet Belgesi/Oda Kayıt Belgesi,
2.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
2.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
2.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
2.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
2.1.5. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat (en az % 3)
2.1.6. ​​​​​​​Bu ihaleye iş ortaklığı yapılmak suretiyle teklif verilemeyecektir.

2.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

2.2.1. İş hacmini gösteren belgeler: İsteklinin, 2022 yılı cirosu en az 1.000.000.000,00 TL olmalı ve bu hususu ihalede belgelendirmelidir.

1.2. Mesleki ve Teknik Yeterliliğe İlişkin Belgeler

1.2.1. En az 5 şehir hastanesine hizmet verdiğini gösterir belge veya sözleşme.

1.2.2. İş Deneyim Belgesi: İlk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan hizmet alımlarıyla ilgili iş deneyimini gösteren belgeleri sunması zorunludur. İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 20'sinden az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması gerekir.

1.2.3. Benzer İş Olarak Kabul Edilecek İşler: Kamu ve/veya özel sektörde yerinde yemek hizmeti ve/veya taşımalı yemek hizmeti yapmış olmak.

2. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kuzey Kampüsü İhale ve Tedarik Yönetim Ofisine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

3. İstekliler tekliflerini, birim fiyat teklif üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

4. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

5. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günüdür.

6. Teklif veren istekliler ihale tarihi itibariyle ihalelerden yasaklı duruma düşmemiş olmalıdır

7. İsteklilerin, ihale tarihinde 4734 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin dördüncü fıkrasının (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde belirtilen durumlarda olmaması gerekmektedir. İhale üzerinde bırakılan istekli, sözleşmeye davet yazısının bildirim tarihini izleyen on iş günü içinde sayılan durumlarda olmadığına dair belgeleri idareye vermek ve sözleşmeyi imzalamak zorundadır.

Son Güncelleme Tarihi: 04/10/2023 - 10:24