Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2022-2023 Güz Dönemi Ara Sınavı Mazeret Sınavına Başvuracak Öğrenciler için Duyuru

15.11.2022

*Mazeret sınavı başvuruları 14-25 Kasım 2022 tarihleri arasında, Yüksekokul Müdürlüğümüze şahsen (elden) yapılacaktır. Bu tarih aralığı dışında mazeret beyan eden öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

*Sınav çakışması ve Sağlık raporu sebebiyle sınavlara katılım gösteremeyen öğrencilerin mazeret sınavı başvuruları kabul edilecektir.

*Sınav şekli Ödev/Proje olan derslere mazeret sınavı yapılmayacaktır.

*Sağlık mazereti sebebiyle mazeret sınavı talebinde bulunacak öğrencilerin, sağlık raporunun düzenleme tarihini izleyen 5 iş günü içerisinde Yüksekokul Müdürlüğüne mazeret sınavı başvuru formu ekinde teslim etmeleri gerekmektedir.

*Mazeret sınavları 10-17 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak olup, Sınav takvimi daha sonra ayrıca ilan edilecektir.

Mazaret Sınavı Başvuru Formu için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 16/12/2022 - 15:43