Proje Sizden, Destek Bizden

26.02.2021

Proje Sizden, Destek Bizden

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için geri sayım başladı. İstanbul Medipol Üniversitesinin de paydaşları arasında olduğu bu seneki festival, 17-22 Eylül’de Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. İstanbul Medipol Üniversitesi Girişimcilik Merkezi (GİM) sunduğu imkânlarla, geleceğin teknolojilerine yönelik, yenilikçi iş fikirleri geliştiren yarışmacı arkadaşlarımızı TTO’ya bekliyor.

Medipol GİM’de hangi imkânlar sunuluyor?

Yarışmacılara proje süreçlerinde yaralanabilecekleri, çalışmalarını verimli geçirebilecekleri birçok fiziksel ortam seçeneğiyle destek veriliyor.

• Serbest ve Ortak Çalışma Alanları: Proje sahiplerinin tekil ya da çoğul çalışmaları için sunulan alanlar
  • Eğitim Salonu: Çok fonksiyonlu olarak kullanılabilen salonlar (2 adet)
  • Telefonlar Konuşma Kabini: Telefon görüşmelerinizi odağınız bölünmeden gerçekleştirebileceğiniz izole kabinler (2 adet)
  • Sessiz Oda: Çalışmalarınızı sakince yapabileceğiniz, maksimum 2 kişi kapasiteli oda
  • Beyin Fırtınası Odası: Çalışmalarınıza hız kazandıracak ve sizleri motive edecek bir ortamda çalışmanız için akıllı ekranın da bulunduğu bir alan
  • Çalışmalarınızı fiziksel hale dökebileceğiniz 3 farklı laboratuvar: 3D LAB, E.M. LAB ve AR/VR LAB

Laboratuvarlarımızda; 3 boyutlu modelleme yapmak, 3 boyutlu baskı almak ve 3 boyutlu modellerin taranarak model üretiminden yazılım geliştirip elektronik devre yazıcısında baskı almak mümkün.

GİM Laboratuvarlarımızda aynı zamanda, yeni kodlar geliştirmek için Ardunio setleri, sanal dünyada yeni projeler üretmek için sanal gerçeklik ekipmanları, video çekimleri için drone ve 360 derece kamera ile atölye ekipmanları da sunuluyor.

Detaylı bilgi ve başvurular için bize ulaşın:

Son Güncelleme Tarihi: 20/07/2022 - 14:36