İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuru Güncellemesi

14.02.2023

İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi muafiyet başvuruları 08-24 ŞUBAT 2023 tarihlerine uzatılmıştır.

*MUAFİYET DİLEKÇELERİ FAKÜLTE SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLECEKTİR. ELDEN TESLİM EDEBİLECEK DURUMDA OLMAYAN ÖĞRENCİLER E- POSTA YOLUYLA EVRAKLARINI TESLİM EDEBİLİR.

E-MAİL: [email protected]

Muafiyet Başvurusu Yapılırken Dikkat Edilecek Hususlar:

*Muafiyeti talep edilecek dersin karşılığı ilgili dersin tam karşısına yazılmalıdır. Karışık şekilde doldurulan form geçersiz sayılmaktadır.

*Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma​ (dilekçeye) yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

**Yatay geçiş başvurularında Ders İçeriği ve Resmi Transkriptleri eksik olan öğrencilerin muafiyet belgeleriyle birlikte eskik belgelerini teslim etmesi gerekmektedir.

Muafiyet Dilekçesi için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 14/02/2023 - 14:54