İngilizce Hazırlık 3. Dilim TAT Sınavı Duyurusu

04.04.2023

2022-2023 Track 3 TAT Sınavı 14.04.2023 Cuma ve 15.04.2023 Cumartesi günleri ÇEVRİMİÇİ olarak yapılacaktır. İki aşamalı olacak bu sınavın ilk oturumu 14.04.2023 Cuma saat 10.00’da başlayacak, ikinci oturumu da 15.04.2023 Cumartesi günü yapılacaktır. İkinci öğretim sınavı da 15.04.2023 Cuma günü 18.00'da başlayacak, ikinci oturum da 18.00'dan itibaren her öğrenci için ayrı saatte gerçekleştirilecektir.

İlk oturum (Dinleme, Okuma, Dilbilgisi, Kelime): 14.04.2023 Cuma 10:00

İkinci Oturum (Konuşma): 15.04.2023 Cumartesi özel kanallarda, kişiye özel saatlerde.

Sınavın dinleme kısmı için olan ses dosyası, Microsoft Teams üzerindeki sınav toplantısında öğrencilere dinletilecektir.

Cuma gerçekleşecek olan sınavın ilk aşamasında Dinleme, Okuma, Dil Bilgisi ve Kelime bölümleri için 2 link paylaşılacaktır. İlk link note-taking soruları için, ikinci link ise while listening ve diğer bölümler için olacaktır. Bu linklere erişim sağlayabilmek için öğrencilerin sınavdan önce @std.medipol.edu.tr uzantılı kurumsal mail adreslerine giriş yapmış olmaları gerekmektedir. Sınava öğrencilerin kendi öğrenci hesapları ile girmeleri gerekmektedir. Eğer sınavda kullanılacak cihazda başka bir Medipol maili açıksa, çıkış yapılması, cihazda yalnızca sınava girecek öğrencinin mail adresinin açık olması gerekmektedir.

·         Öğrenciler sınav kapanma zamanı geldiğinde hala sınavın sonundaki “Gönder” (Submit) butonuna tıklamamışsa, sınav kapandığında sınavı gönderemezler ve sınava girmemiş kabul edilirler.

·         Öğrencilerin sınavda kişisel bilgilerini, özellikle öğrenci numaralarını doğru girmeleri son derece önemlidir.

·         Çevrimiçi olarak yapılacak bu sınav için gerekli internet bağlantısı ve cihazı sağlamak öğrencinin sorumluluğundadır. İnternet bağlantısından veya kişisel cihazlardan kaynaklanabilecek problemlerden Dil Okulu sorumlu değildir.

·         Öğrencilerin sınavdan önce @std.medipol.edu.tr uzantılı kurumsal maillerine girebiliyor olmaları, teknik bir problem yaşamaları halinde sınavdan önce problemlerini [email protected] adresiyle iletişime geçerek çözmeleri gerekmektedir. Sınav sırasında hesabına erişemediği için yaşanabilecek sorunlardan Dil Okulu sorumlu değildir.

15.04.2023 Cumartesi günü sınavın ikinci oturumu olan konuşma sınavı gerçekleştirilecektir. Bu sınav için her öğrenciye 3. Dilim sınıf ekiplerinin altında sınav saati ve öğrenci adı şeklinde özel kanallar açılacaktır.

·         Öğrenciler sınav saatini kanal adlarında isimlerinin yanında görecektir; konuşma sınavı saatleri ayrıca duyurulmayacaktır.

·         Öğrencilerin sınav saatlerinden 15 dakika önce Microsoft Teams’e giriş yapıp hazır şekilde sınav saatini beklemeleri gerekmektedir.

·         Konuşma sınavında kamera açmak zorunludur.

·         Öğrencilerin tercihen bilgisayar üzerinden konuşma sınavına katılması gerekmektedir.

·         Öğrencilerin sınav saatlerinde gürültüden uzak, sınav yapılabilecek ortamda bulunması gerekmektedir.

·         Öğrencilerin yanlarında kimlik, ehliyet veya pasaport bulundurmaları gerekmektedir. Sınav başlamadan önce kimlik kontrolü yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 06/04/2023 - 12:11