Hukuk Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Muafiyet Başvuruları Hakkında

15.02.2023

Hukuk Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş ve ÖSYM tercihleri ile yerleşip kayıt yaptıran öğrencilerin ders muafiyeti başvurularını [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar;

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir).
  • Muafiyet Başvuru Formu (Öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir). Form için tıklayınız.

*Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→Hukuk Fakültesi-Bölümler→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi

Son Güncelleme Tarihi: 15/02/2023 - 12:15