Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Programı

29.09.2023

Sevgili Öğrenciler,  Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı, Endüstriyel Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin 3 Ekim* Salı günü konferans salonunda ortak açılış programı düzenlenecektir. Tüm öğrencilerimizin katılımı beklenmektedir. 3 Ekim Salı günü Oryantasyon Programı için tıklayınız.

Bölümler tarafından düzenlenecek oryantasyon gezi programları ve diğer etkinliklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

-Mimarlık Bölümü için tıklayınız.

-İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü için tıklayınız.

- Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü için tıklayınız.

-Endüstriyel Tasarım Bölümü için tıklayınız.

-Görsel İletişim Tasarımı Bölümü için tıklayınız.

-Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için tıklayınız.

*Diğer günler dersler olağan akışında sürdürülecektir. Haftalık Ders Programının güncel halini aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiniz.  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JPwz9kcfYKjd3MT9bX3YegGsuYvR_wBTIFbpmBiJOAM/edit?usp=sharing

Son Güncelleme Tarihi: 04/10/2023 - 10:47